Olga's Cakes

Här bloggar jag om min hobby - tårtdekorering

torsdag 8 november 2012

Halloween 2012

Här kommer det lite bilder på mitt Halloween dessert-bord. Det blev både fint och jättegott! Tre olika tårtor, dekorerade kakor, choklad-ögon i jordgubbsgelé, chokladpannacotta,  häx- och mumie- cake pops, godis i höstfärger och spökmaränger fanns på menyn. Tack Google för fantastiska ideér och inspiration!

6 kommentarer:

 1. Åh vilket fint halloweenbord :) Den stora tårtan var ju skitsnygg :I)Många fina detaljer! Jag och min familj firade halloween för tionde året i år så jag gjorde ett stort dessert/buffebord med över 20 olika grejer men någon tårta fick jag tyvärr inte tid till :(

  SvaraRadera
 2. Tack, Milli! Har precis varit och kollat ditt Halloween-inlägg och Gud! Vilken fest! Fantastiskt fint, både bordet och själva lokalen.

  SvaraRadera
 3. wow va grymt,otroligt fina detaljer.
  Tårtan är den finaste ja sett när de gäller halloween tema.

  SvaraRadera
 4. Tack, Simone! Idén till tårtan är inte min utan jag har sett en liknande tårta på nätet och blev helt förälskad i den. Kände att jag bara måste göra en likadan. Jag älskar detta med the haunted house så det är det jag ville göra men just detaljerna (skyltarna, massvis med pumpor t ex) "lånade" jag från nätet :))

  SvaraRadera
 5. Ja google är som du säger väldigt bra när man behöver inspiration :) Själva "lokalen" är vårat vardagsrum som vi tömt helt på möbler, tavlor, gardinstänger, gardiner och varenda lilla skruv för att de skulle bli helt tomt. Var en del jobb bara de hehe ;)Firar du Halloween annars? Är inte så många som gör de i sverige så jag blir överlycklig varenda gång jag ser ett blogginlägg om halloween typ :))

  SvaraRadera
 6. Det var riktigt häftigt dekorerat, verkligen! Och så mycket jobb, bara med möblerna! Ja, vi firar Halloween för vi har barn och jag ordnade flera klass-Halloween-fester på skolan med tävlingar och allt. Jag tycker också jättemycket om Halloween för det är så mycket man kan hitta på både med mat, kläder, tävlingar, lekar och annat. Och det är så roligt att man kan klä ut sig, både barn och vuxna, man brukar ju inte göra det annars. Så jag ser fram emot nästa Halloween.

  SvaraRadera