Olga's Cakes

Här bloggar jag om min hobby - tårtdekorering

söndag 11 september 2011

En fantastisk bröllopstårta!...som höll på att ta kål på mig :)) Som vanligt när det behövs som mest så går ingenting som det ska. Men till slut fick jag allting på plats och hoppas att tårtan överlevde bröllopsfesten.

Det är två tjejer som gifte sig igår och bröllopskläderna var en stor hemlighet då alla undrade vad brudarna skulle ha på sig. Och gissa om de blev överraskade! Det blev jag när jag fick se bilden på klänningarna! Det blev mycket arbete med figurerna men det var det värt för de blev superfina!

Bröllopsfärgerna var svart och rosa och förutom det skulle det vara fjädrar och fjärilar, blommor och silverkulor på tårtan. Vi kom också fram till att det skulle var lite av varje bröllopsklänning på tårtan och att tårta skulle få en slöja då brudarna själva inte skulle ha en.

Så här kommer det, en enorm tårta med hallon och vitchoklad mousse fyllningar täckt delvis i marsipan delvis i sugarpaste.


9 kommentarer:

 1. Guud vilket jobb du lagt ner! Men den var jättefin =)Måste vara kul att göra lite annorlundare bröllopstårta än de vanliga traditionella :)

  SvaraRadera
 2. Helt helt helt fantastisk tårta - för att inte prata om figurerna, alla detaljer - de måste ha blivit helt överförtjusta!! Superbra jobbat!!
  Maria
  sotasaker.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. GODE TID!!! Hur i all världen hinner man få en sån tårta klar innan den blir sur å dålig??? HAHA skulle ta DAGAR för mig *s*

  Skitläcker iafl! :)

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket för kommentarerna, tjejer! Jag tycker själv så mycket om den här tårtan!
  Har precis fått ett samtal från brudarna att tårtan var både vacker och otroligt god. och det är ju det man vill höra

  SvaraRadera
 5. O.....M......G, VILKEN TÅRTA!!!! Du är ju duktig som man tappar hakan!!! Lägger genast till din blogg i läslistan, vill inte missa någon av dina toksnygga tårtor!!!

  SvaraRadera
 6. Vilken tårta! Helt fantastiska figurer.

  SvaraRadera
 7. Herregud vilken fantastisk tårta!!!

  SvaraRadera
 8. BÄSTA BÄSTA tårta vi fick helt underbar och alla tappade hakan när dom såg den. Vi har kvar den översta delen än som pryder vårt hem med härliga minnen. Ett fantastisk jobb för oss du gjorde ❤ Med vänlig hälsning, Camilla och Christel lernesjöare ��

  SvaraRadera