Olga's Cakes

Här bloggar jag om min hobby - tårtdekorering

tisdag 25 september 2012

Scandinavian Cake Show 2012

Här kommer det lite bilder från SCS-2012. Årets tema var vinterbröllop för bröllopstårtorna och Min sockersöta värld för motivtårtor. Det var jättemånga fina tårtor och jag är helt säker att både juryn och publiken hade det väldigt svårt att bestämma sig för en endaste tårta. Min Paris-tårta fick stå på The Table of Honour och även min dotter tävlade med sin Smurf-tårta i barnkategori. Det blev dock ingen vinst för henne men hon tyckte ändå att det var roligt att vara med och vill göra det igen nästa gång. Här kommer bilderna. Enjoy!

Först ut min Paris-tårta

This is my Paris-cake which won the cake-contest 2010


Här är min dotters tårta

This is my daughter's cake (she didn't win but she was still very pleased with the whole experience and she wants to participate in the contest next time as well)Här är bilderna på några av bröllopstårtorna

Here are the pictures of some of the wedding cakes (it was winter theme this time)

Lägg till bildtext
that's the cake that won the public's votethis is the cake which won the jury's voteHär kommer några av de "sockersöta" tårtorna

Here are some of the cakes which competed in the category "My sweet world"

This is the winner-cake! Grattis Marie!


Här kommer en bild på barn-bordet. Tårtan i mitten (den med djuren) vann. Stort grattis Ronja!

Here are the children's cakes, the cake in the middle (the one with the animals) won.


2 kommentarer:

  1. Så de var din dottern som gjort smurftårtan, den var verkligen jättefin och jag röstade på den :) Trodde verkligen den skulle vinna! Hur gammal är din dotter och hur länge har hon dekorerat tårtor? Vad roligt att se/läsa om vilka tårtor som vann de olika kategorierna eftersom jag bara var där på lördan så missade jag de..

    SvaraRadera
  2. hej Milli! Tack för att du röstade på min dotters tårta! jag tror att det är många som gjorde det så det var nog mellan Sofias tårta och Ronjas tårta och det var Ronja som vann. och hennes tårta var ju också jätte jättefin. Sofia är 9 år gammal och brukar hänga med på mina tårt- och cupcakes kurser så hon har gjord en del modellering (figurer, blommor osv) men det är hennes första tårta som är riktigt ordentligt dekorerad så att säga. Och sedan underlättar det ju att jag håller på med tårtor så att Sofia hade tillgång till mina utstickare, verktyg, material och mina goda råd, förstås :)) Men tårtan gjorde hon själv och tyckte också att den blev jättefin.

    SvaraRadera